Γάμος – Βάπτιση Μπουφές

Ξεχωριστές προτάσεις για το γάμο ή τη βάπτιση
ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ | MENU 1

Δροσερές σαλάτες, πληθωρικά plateau τυριών και λαχταριστά συνοδευτικά θα δώσουν με το «καλημέρα» μία ξεχωριστή γεύση στους καλεσμένους σας.

Η χοιρινή τηγανιά με τις πολύχρωμες πιπεριές και το φιλέτο κοτόπουλο με μαυροδάφνη θα έρθουν να συμπλήρωσουν τη γευστική πανδαισία!

Και το καλύτερο μένει πάντα για το τέλος, καθώς πέρα από τη γαμήλια τούρτα, οι προσκεκλημένοι θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα παγωτά από τρεις διαφορετικές γεύσεις!

ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ | MENU 2

Η ποικιλία ελληνικών & ευρωπαϊκών τυριών που σερβίρονται με αποξηραμένα φρούτα, καθώς και οι 5 σαλάτες ευφάνταστες σαλάτες θα καλωσορίσουν ιδανικά τους καλεσμένους σας.

Στα κυρίως ξεχωρίζουν τα χειροποίητα μοσχαρίσια μπιφτέκια, η γουρουνοπούλα με συνοδευτικά apple sauce, μουστάρδα και λεμονάκια, όπως επίσης πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το ριζότο με τα μανιτάρια porchini.

ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ | MENU 3

Σε αυτό το μενού θα βρείτε κάποιες από τις πιο αγαπημένες γεύσεις της Ελλάδας. Από τη Σαντορίνη μέχρι τη Φλώρινα, θα γευτείτε μοναδικά πιάτα με άρωμα Ελλάδας.

Τα ψημένα στο barbeque χοιρινά μπριζολάκια, το κοτόπουλο και το κεμπάπ πλαισιώνονται αρμονικά από τα ζυμαρικά και το ριζότο λαχανικών.

ΒΑΠΤΙΣΗ

Τέσσερις δροσιστικές σαλάτες περιλαμβάνει το μενού για το γεύμα μετά τη βάπτιση.

Αλμυρή κρέπα, πατάτες φούρνου, χειροποίητη χωριάτικη πίτα και τορτελίνια συνδυάζονται αρμονικά από το chef μας.

Για τους meat lovers έχουμε προνοήσει κι έχουμε εντάξει στο barbeque μπιφτέκια, πανσέτες, λουκάκινα και κοτόπουλα που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!